Sport performance & personal training

Werk aan je specifieke doelen individueel en sportspecifiek of in een klein groepje.

Individuele training & coaching in functie van je specifieke sport of persoonlijke doelstellingen

We starten met een intake-gesprek (je voorgeschiedenis, toekomstige doelen en beschikbare trainingstijd) en screening waarbij we zwakke en sterke schakels identificeren. Dit is een belangrijke start voor blessurepreventie en prestaties.

In functie van je specifieke sport of doelen wordt een individueel en sportspecifiek programma opgemaakt en wekelijks aangepast om telkens een stap dichter bij je persoonlijke ambities te komen. Bij elke workout wordt er gewerkt aan mobiliteit, stabiliteit, kracht (uithouding), snelheid en coördinatie. De workout is uitdagend en specifiek in functie van je doel. Voor mensen die starten bouwen we altijd langzaam op om blessures te vermijden. We geloven sterk dat een holistische aanpak belangrijk is, klik hier om er meer over te lezen.

1 on 1 en ook mogelijk als 1 on 2 training, waarbij je samen met een vriend of partner komt trainen.

Prijs per training en per persoon (live of online):

  • 1-1 training: € 55 pp
  • 1-2 training: € 35 pp, kom je met je partner en hebben jullie kinderen, breng ze gerust (gratis) mee, ze hebben ook nood aan mobiliteit, coördinatie,..!

Indien het niet mogelijk is om regelmatig naar de studio te komen dan werken we een programma uit met video’s zodat je makkelijk thuis kan verder trainen. Je programma bevat de nodige progressies om gedurende 4 weken verder te trainen, nadien volgt er een online bespreking en wordt een nieuw plan gemaakt ifv de vooruitgang

Prijs per training en per persoon, inclusief maandschema: Vanaf 65euro in functie van uitgebreidheid van advies/opvolging.

In een klein groepje uw fysieke en mentale grenzen opzoeken!

Persoonlijke begeleiding gecombineerd met het sociaal aspect van trainen in groep van mensen met gelijkaardige doelen.
Train samen met vrienden, familie, collega’s,…Het blijft een klein groepje zodat de oefeningen kunnen aangepast worden aan de persoon en correcte uitvoering kan bewaakt worden.
Alle aspecten van een goede sporter komen aan bod: mobiliteit, stabiliteit, kracht(uithouding), snelheid en coördinatie

Prijs per training en per persoon, bij een groepje van 3 sporters: € 25 pp