Clubs en bedrijven

Wil je graag samen met je teamgenoten, collega’s of vrienden een uitdaging aangaan. Maar ben je nog op zoek naar de juiste begeleiding?

Wil je werken aan je conditie samen met vrienden of familie in een klein groepje klik hier.

Begeleiding op maat van je bedrijf of club

Ben je een sportclub, Boost helpt bij het realiseren van de doelen aangepast aan de verwachtingen van de sportclub. Wil je advies rond optimaal bewegen en blessurepreventie, sportvoeding of een event organiseren om de teamspirit te boosten, dan werken we een traject uit op maat.

We helpen ook bedrijven, het is immers wetenschappelijk bewezen dat in beweging zijn helpt om de mentale weerstand te verhogen, minder ziek te zijn en zelfs burn-out of depressie kan voorkomen! We werken een wellbeing programma uit aansluitend bij de (toekomstige) waarden van de organisatie. Beweging, mindset, voeding en herstel komen allen aan bod. Dit zowel voor sporters als mensen die niet sporten.

We ondersteunen ook de realisatie van een specifiek doel, dat kan gaan van samen een loopwedstrijd, fietstocht, een sportieve teambuilding tot grenzen verleggen tijdens een beklimming. Wij zorgen steeds voor een gezonde weg naar het doel waarbij testing gecombineerd wordt met een trainingsschema en tussentijdse groepstrainingen en workshops (over link lichaam-brein, werkgeluk, energiemanagement, voeding, …).

Dit is de specialiteit van Anouk Doore

Verbind met Anouk

Aarzel niet om ons te contacteren voor programma op maat van je bedrijf of club. De prijs is steeds in functie van vraag.