Gezondheidscoaching

Ik start morgen wel met sporten” of “Ik werk hard, heb geen tijd en dus eet ik die welverdiende pizza”. Klinkt het herkenbaar voor jou?

Waarom vandaag starten met gezondheidscoaching?

Gezondheidscoaching draait om méér dan bewegen alleen. We geven bewegingsadvies op maat, maar vaak heb je een andere, positievere mindset nodig om je gewoontes te veranderen.

Om jezelf aan te zetten tot actie is het dus belangrijk dat we ook stilstaan bij wat je denkt en voelt. Die gedachten en emoties leren we je managen zodat je tot nieuwe gewoontes komt die passen bij wie je echt wil zijn. We begeleiden je systematisch en doelgericht door je duurzame veranderingsproces. Je krijgt tools waaraan je je kan vastgrijpen om echt te transformeren.

En dat allemaal vanuit een wetenschappelijke benadering die gelinkt is aan positieve psychologie! We helpen jou om een mindset te ontwikkelen naar een gezondere en energiekere levensstijl. Daardoor ga je sterker door het leven, met meer plezier en veel minder kans op gezondheidsproblemen.

Aanpak

Tijdens een diepgaand intakegesprek leren we je beter kennen. Wat zijn je normen en waarden, levensstijl en dagelijkse gewoonten? Zo weten we wat er bij jou speelt en welke hindernissen je parten spelen.

Na het intakegesprek bepalen we samen het aantal en de frequentie van onze sessies. We leren jou op een mentaal gezonde manier aan je doelen te werken. We gaan je obstakels aanpakken door te kijken naar mogelijkheden en te zorgen voor meer focus zodat het stellen van prioriteiten makkelijker wordt. De weg naar je doel wordt dan veel aangenamer en energieker.

Interesse of nog vragen? Contacteer Anouk van het BOOST-team.