Gezondheidscoaching

“Ik start morgen wel met sporten” of “Ik werk hard, heb geen tijd en dus eet ik die welverdiende pizza”. Klinkt het herkenbaar voor jou?

Waarom vandaag starten met gezondheidscoaching?

Gezondheidscoaching draait om méér dan bewegen alleen. We geven bewegingsadvies op maat, maar vaak heb je een andere, positievere mindset nodig om je gewoontes te veranderen.

Om jezelf aan te zetten tot actie is het dus belangrijk dat we ook stilstaan bij wat je denkt en voelt. Die gedachten en emoties leren we je managen zodat je tot nieuwe gewoontes komt die passen bij wie je echt wil zijn. We begeleiden je systematisch en doelgericht door je duurzame veranderingsproces. Je krijgt tools waaraan je je kan vastgrijpen om echt te transformeren.

En dat allemaal vanuit een wetenschappelijke benadering die gelinkt is aan positieve psychologie! We helpen jou om een mindset te ontwikkelen naar een gezondere en energiekere levensstijl. Daardoor ga je sterker door het leven, met meer plezier en veel minder kans op gezondheidsproblemen.

Aanpak

Gedurende 12 weken werken we samen aan jouw weg naar een energieker en gezonder leven:

  • We starten met een diepgaand (online) intakegesprek. Wat zijn je normen en waarden, je levensstijl en dagelijkse gewoonten? Wat is je doel? Zo ontdekken we wat er bij jou speelt en welke hindernissen je parten spelen.
  • Mogelijkheid tot ondersteuning via een app met informatie op maat richting jouw levensstijl met meer energie
  • Wekelijks 30 minuten online mindset & habit coaching vanaf 2de week (eerste week is intake)
  • 2 wekelijks online bespreken van progressie
  • Trainingsschema op maat van jouw lichaam. Het schema is zodanig opgesteld dat je er thuis mee aan de slag kan. Indien gewenst kan dit ook live samen. Het schema wordt aangepast ifv je progressie.
  • Waar nodig werken we samen met een arts die naast de klassieke geneeskunde ook orthomoleculaire therapie gebruikt

Stapsgewijs wijzigen we je gewoontes en gaan we voor een nieuwe levensstijl. Tijdens het programma ga je kennis en inzicht verwerven maar ook leren om je gewoontes aan te pakken. Het is ook niet door een boek over koken te lezen dat we leren koken, elke dag kleine acties nemen is wat het verschil maakt en zorgt voor een duurzame levensstijl.

Prijs: vanaf 150 euro per maand in functie van uitgebreidheid van de coaching & ondersteuning.

Interesse of vragen? Contacteer Anouk van het BOOST-team: anouk@boostbodymind.be