Anouk Doore

Trainer - Coach - Expert experienced wellbeing – Speaker – Inspirator – Endurance (Corporate) Athlete
Anouk Doore

Omdat ik ook de nood voelde om mensen hun mindset te versterken, volgde ik ook een coachingopleiding bij Better Minds. Ideaal in combinatie met mijn ervaring als sporter én in de bedrijfswereld!

Als sporter heb ik zelf altijd veel belang gehecht aan goed bewegen, herstel, voeding en mindset. De laatste jaren ben ik me ook beginnen toeleggen op het verder ontwikkelen en doorgeven van het sporten binnen de filosofie van training- voeding-herstel. Deze holistische aanpak staat dan ook centraal in onze manier van werken om je te helpen je persoonlijke dromen waar te maken. Klik hier voor meer info over onze aanpak.

Ik ben certified NASM (National Academy of Sports Medecine) Physical & Personal trainer en volgde de EXOS performance opleiding. Verder ben ik opgeleid Running Smart coach waarvoor ik de opleidingen analyse van looptechniek en blessurepreventie en prestatieverbetering bij hardlopers volgde. Ook heb ik een diploma bij de Oostenrijkse skischool (actief geweest als skilerares) en volgde ik Natural Posture Running clinics. Doorheen de jaren blijf ik me continu bijscholen door het volgen van workshops en conferenties. Omdat ik ook de nood voelde om mensen hun mindset te versterken, volgde ik ook een coachingopleiding bij Better Minds. Ideaal in combinatie met mijn ervaring als sporter én in de bedrijfswereld!

Ik ben reeds jaren actief bezig met voornamelijk (berg)lopen, skiën en klimmen.

  • Gaande van beklimmingen van talrijke toppen in de Alpen en verder o.a. Gran Paradiso NW-wand, Aiguille du Chardonnet Migot-pijler, Piz Badile N-graat, Mont-Blanc, Aconcagua, Mount McKinley,…
  • (Berg)lopen met verschillende wedstrijden in België en de Alpen: TDS, CCC, Gore-Tex Transalpine-Run (8-daagse bergloop van Duitsland naar Italië), 2de plaats Gran Paradiso trail, 1ste plaats Rainkopftrail, 6de plaats Eigertrail, 1ste plaats Trail des Fantômes en OHM-trail,…

In het verleden was ik actief in ski-alpinisme wedstrijden: 5de plaats La Grande Course (criterium van zwaarste internationale ski-alpinisme wedstrijden over 2 jaar), 6de vrouwenteam Trophée des Gastlosen , verschillende keren Belgisch kampioene ski mountaineering… .